CONSULTANȚĂ/PROJECT COACHING

Te pot ajuta și pe tine să crești șansele de succes al proiectului tău.

Aduc claritatea și coerența de care organizația ta și comunitatea în care aceasta acționează au nevoie pentru a crește sustenabil împreună.

Cred cu tărie că împreună putem face lumea un loc mai bun.

Contrar opiniilor populare, nu e întotdeauna nevoie de gesturi grandioase, aplicate la nivel mare. Și acțiunile la nivel local pot avea impact pozitiv, dacă răspund unei nevoi reale, sunt bine gândite și structurate.

Din 2020 fac parte din rețeaua națională de formatori Erasmus+ și din Corpul European de Solidaritate. În tot acest timp, am avut bucuria și plăcerea de a sprijini ONG-uri, firme și instituții în scrierea proiectelor cu scop de finanțare. Cu alte cuvinte, le-am tradus „limbajul Erasmez” și am pus întrebările potrivite, care au scos la iveală detaliile esențiale pentru un proiect cu adevărat solid.  

Am lucrat cu:

Te ajut să-ți transformi proiectul.

De-a lungul timpului am întâlnit numeroase proiecte cu potențial. Potențialul, deși esențial, nu-i îndeajuns. El are nevoie să fie însoțit de o viziune strategică. Fără ea, planul de management al proiectului riscă să fie superficial și își scade drastic șansele de reușită.

Care este modul meu de lucru?

Prin modul meu de lucru, te ajut să transformi proiectul cu potențial într-unul cu șanse mai mari de reușită.

Te mai pot ajuta cu:

Ești gata să creștem împreună șansele de succes ale proiectului tău?

Dacă și tu lucrezi la un proiect cu impact pozitiv pentru comunitate, simți că te-ai blocat pe undeva și ai nevoie de claritate, mi-ar plăcea să stăm de vorbă.