Servicii

Te susțin/ghidez să-ți crești rădăcinile prin:

COACHING INDIVIDUAL

Poate că te simți blocat(ă) în propria viață. Poate că ți-e greu să-ți (re)clădești încrederea în sine și-ți tot zici că „eu nu merit”. Poate că simți că ți-e greu să faci, dintr-un spațiu de bucurie, joacă și curiozitate, lucrurile care au sens pentru tine, fie că e vorba despre cele din plan financiar, personal, profesional etc. Sau pur și simplu te simți copleșit(ă) de toate emoțiile, greu de îmblânzit, care dau valma peste tine.

În orice punct te-ai regăsi acum, vreau să știi că poți să-ți rescrii povestea și să trăiești viața pe care TU ți-o dorești. Și poți face asta în timp ce-ți onorezi nevoile și valorile proprii. Când parcurgi această călătorie alături de un coach, drumul nu se mai simte așa singuratic. Let’s grow your roots too.

FACILITARE & TRAININGURI

Facilitez spații sigure și incluzive pentru dialog autentic, unde fiecare om este încurajat să-și exprime emoțiile și ideile și să-i asculte cu atenție pe ceilalți. Cum fiecare grup este unic și are propria dinamică, personalizez fiecare context de învățare și creștere plecând de la nevoile și particularitățile grupului cu care lucrez. Ar putea fi chiar echipa ta! 

Până acum am organizat workshop-uri și traninguri pe subiecte precum educația financiară, echitate, diversitate și incluziune, managementul conflictului, coaching, comunicare cu impact, dezvoltare personală etc. Hai să afli mai multe despre cum vă pot susține pe tine, dar și pe oamenii din echipa ta să vă conectați pe bune, să vă cunoașteți la un nivel (mai) profund, să comunicați eficient și astfel să lucrați împreună mai bine și cu sens.

Am lucrat cu:

COMMUNITY BUILDING & DEVELOPMENT

Și tu poți aduce împreună oamenii cu valori, interese și obiective comune într-o comunitate care să-i facă să simtă acela e un loc unde prind rădăcini 🙂 Să creezi și să crești o comunitate, fie ea online sau offline, e un proces care implică energie, timp și multă creativitate pentru a înțelege motivațiile grupului și pentru a le oferi oamenilor acel ceva care să-i convingă să rămână alături de cauza ta.

Dacă nu prea știi de unde și cum să începi, dar și cum să duci lucrurile mai departe, îți pot fi alături în procesul de creare și creștere a comunității. Abordarea mea împletește elemente din coaching, facilitare, community development, marketing și comunicare și are în prim-plan OAMENII. Descoperă cum te pot susține, concret, să creezi o comunitate în jurul proiectului/brandului tău.

CONSULTANȚĂ/COACHING PENTRU PROIECTE CARE FAC LUMEA MAI BUNĂ

Am văzut-o și trăit-o de mai multe ori: putem face lumea un loc mai bun prin ideile și proiectele pe care le creștem – pe cont propriu, împreună cu o echipă sau într-o organizație/companie. Fie ele mici sau mari, astfel de inițiative au nevoie de o structură clară și de susținere pentru a prinde rădăcini în comunitățile sau grupurile de care aparținem. În plus, pentru a ajunge la inimile oamenilor, este important să comunici, pe limba lor, despre proiectele tale.

Dacă și tu lucrezi la un proiect cu impact pozitiv pentru comunitate, simți că te-ai blocat pe undeva și ai nevoie de claritate, mi-ar plăcea să stăm de vorbă. Proiectul tău e la stadiul de sămânță și n-a prins încă rădăcini? Te pot ajuta să-ți transformi ideea în realitate. Hai să afli mai multe.

Ce spun oamenii cu care am lucrat

Ai nevoie de un alt serviciu și simți că eu te-aș putea susține?

Plecând de la experiența și know-how-ul meu, pot personaliza un serviciu potrivit pentru nevoia și contextul în care tu, echipa sau compania ta vă aflați. Completează formularul de mai jos și ajută-mă cu câteva informații despre tine și proiectul tău, ca să-mi dau seama dacă și cum m-aș putea alătura poveștii tale 🙂